camcumgirls
Гарбузовий суп-пюре з креветками

Гарбузовий суп-пюре з креветками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Гарбузовий суп-пюре з креветками

  • м'якоть гарбуза - 500 г,
  • молоко - 2 склянки,
  • вершки - 0,5 склянки,
  • цукор - 1 ч. ложка,
  • очищені відварені креветки - 200 г,
  • цибуля-порей - 1 стебло,
  • листкове тісто - 1 лист,
  • яйце - 1 шт.,
  • мак для посипання,
  • сіль за смаком,
  • вершкове масло і олія для обсмажування.

Як приготувати Гарбузовий суп-пюре з креветками

  1. Гарбуз очистити від шкірки, нарізати невеликими шматочками і обсмажити на олії. Перекласти в каструлю, додати молоко, вершки і цукор. Довести до кипіння і варити до розм’якшення гарбуза.
  2. Поки суп вариться, нарізати порей тоненькими кільцями і обсмажити на вершковому маслі. У кінці на кілька хвилин додати креветки. Розкласти цибулю з креветками на дно горщиків.
  3. За допомогою блендера зробити з гарбуза пюре. Cіль додати за смаком. Розлити суп по горщиках.
  4. Тісто розкачати не надто тонко. Вирізати 4 кружечки трохи більшого діаметру, ніж горловини горщиків. Збити яйце і змастити ним горловини горщиків. Накрити горщики кружечками тіста, добре притиснути по краях. Змастити «кришечки» яйцем і посипати маком.
  5. Поставити в духовку, розігріту до 200 °C і запікати до готовності тіста.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал