Гарбузовий сирник

Гарбузовий сирник

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: Гарбузовий сирник

  • Для основи
  • борошно: 150 г
  • сіль: 1/2 ч. ложки
  • вершкове масло: 80 г.
  • вода: 3 ст. ложки
  • горіхи: 1 склянка
  • Для начинки
  • м’якоть гарбуза : 500 г.
  • згущене молоко: 250 г.
  • яйця: 2 шт.
  • сіль: 1/2 ч. ложки
  • кориця: 1/2 ч. ложки
  • цукор: 2-3 ст. ложки
  • ванільний цукор: пакетик

Як приготувати Гарбузовий сирник

Готуємо так:

  1. Горіхи подрібнити блендером або кавомолкою. Змішати горіхи з борошном та сіллю. Масло порізати, покласти до борошна, додати холодну воду та руками замісити еластичне тісто. Покласти його на півгодини в холодильник.
  2. М’якоть гарбуза порізати на шматки та запекти у духовці до м’якості. Змолоти блендером в пюре.
  3. До гарбузового пюре додати цукор звичайний і ванільний, згущене молоко, сіль, корицю, вбити яйця і все перемішати.
  4. Тісто розкачати та викласти в змащену маслом форму, формуючи бортики. Викласти на тісто начинку. Поставити в розігріту до 180 °С духовку на 40 хв.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал