«Гармошка» – свинина, запечена з ананасом

«Гармошка» – свинина, запечена з ананасом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: «Гармошка» – свинина, запечена з ананасом

  • свинина (прямокутний шматок) - 700-800 г,
  • сир - 100 г,
  • ананас (свіжий) - 0,5 шт.,
  • сіль і мелена паприка - за смаком.

Як приготувати «Гармошка» – свинина, запечена з ананасом

  1. Ананас поріжте кільцями, кожне колечко розріжте на 3 шматочки.

  2. У шматку м’яса зробіть поперечні надрізи, не дорізаючи шматок до кінця на 0,5 см.

  3. Натріть м’ясо сіллю і паприкою, не пропускаючи жодного надрізу.

  4. Сир поріжте тонкими невеликими пластинками.

  5. Зберіть «гармошку»: у кожен надріз м’яса покладіть шматочок сиру, шматочок ананаса і знову шматочок сиру.

  6. Загорніть м’ясо у фольгу (у два шари).

  7. Запікайте в духовці при температурі 200 °C близько 1 години 15 хвилин.

  8. Готове м’ясо поріжте порційними шматочками.

     За бажанням, замість свіжого ананаса можна використовувати консервований.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал