
«Гармошка» – свинина, запечена з ананасом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
90 min
Інгредієнти для приготування: «Гармошка» – свинина, запечена з ананасом
- свинина (прямокутний шматок) - 700-800 г,
- сир - 100 г,
- ананас (свіжий) - 0,5 шт.,
- сіль і мелена паприка - за смаком.
Як приготувати «Гармошка» – свинина, запечена з ананасом
-
Ананас поріжте кільцями, кожне колечко розріжте на 3 шматочки.
-
У шматку м’яса зробіть поперечні надрізи, не дорізаючи шматок до кінця на 0,5 см.
-
Натріть м’ясо сіллю і паприкою, не пропускаючи жодного надрізу.
-
Сир поріжте тонкими невеликими пластинками.
-
Зберіть «гармошку»: у кожен надріз м’яса покладіть шматочок сиру, шматочок ананаса і знову шматочок сиру.
-
Загорніть м’ясо у фольгу (у два шари).
-
Запікайте в духовці при температурі 200 °C близько 1 години 15 хвилин.
-
Готове м’ясо поріжте порційними шматочками.
За бажанням, замість свіжого ананаса можна використовувати консервований.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Запечені шампіньйони
-
Мясные рулетики
-
Кус-кус з полуницею і бананом
-
Парова яловичина з морквою і пастернаком
-
Картопляні діжечки з фаршем