Гарнір фарширований буряк

Гарнір фарширований буряк

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Гарнір фарширований буряк

  • буряк (запечений або відварений) - 3-4 шт.,
  • куряча грудка - 200 г,
  • шампіньйони - 300 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • вершки - 100 мл,
  • сир - 50-80 г,
  • сіль, чорний мелений перець, зелень кропу - за смаком,
  • олія - для смаження.

Як приготувати Гарнір фарширований буряк

  1. Курячу грудку поріжте маленькими шматочками і обсмажте в невеликій кількості олії до хрусткої скоринки.

  2. Гриби почистіть, поріжте і обсмажте з подрібненою цибулею. З’єднайте з м’ясом, додайте вершки, посоліть, поперчіть. Тушкуйте 5-7 хвилин до загустіння вершків. Додайте порізаний кріп.

  3. У буряку ложкою виріжте серцевину. У заглиблення викладіть начинку. Посипте тертим сиром.

  4. Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 15 хвилин.

     Готову страву подавайте з паштетом з цукіні.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Гарнір фарширований буряк

  1. Фаршированная свекла звучит аппетитно и полезно! Пробовала что-то подобное, но вот только в духовке моя кума не запекала, интересно после духовки свекла не потеряет форму? – все ингредиенты сочетаются, но на мой вкус я бы заменила сливки майонезом и добавила по больше чесноку. Сделала бы калорийную бомбу)))Обязательно попробую, в любом случае интересное решение.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал