
Гарнір фарширований буряк
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Гарнір фарширований буряк
- буряк (запечений або відварений) - 3-4 шт.,
- куряча грудка - 200 г,
- шампіньйони - 300 г,
- цибуля - 1 шт.,
- вершки - 100 мл,
- сир - 50-80 г,
- сіль, чорний мелений перець, зелень кропу - за смаком,
- олія - для смаження.
Як приготувати Гарнір фарширований буряк
-
Курячу грудку поріжте маленькими шматочками і обсмажте в невеликій кількості олії до хрусткої скоринки.
-
Гриби почистіть, поріжте і обсмажте з подрібненою цибулею. З’єднайте з м’ясом, додайте вершки, посоліть, поперчіть. Тушкуйте 5-7 хвилин до загустіння вершків. Додайте порізаний кріп.
-
У буряку ложкою виріжте серцевину. У заглиблення викладіть начинку. Посипте тертим сиром.
-
Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 15 хвилин.
Готову страву подавайте з паштетом з цукіні.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Гарнір фарширований буряк
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Фаршированная свекла звучит аппетитно и полезно! Пробовала что-то подобное, но вот только в духовке моя кума не запекала, интересно после духовки свекла не потеряет форму? – все ингредиенты сочетаются, но на мой вкус я бы заменила сливки майонезом и добавила по больше чесноку. Сделала бы калорийную бомбу)))Обязательно попробую, в любом случае интересное решение.