camcumgirls
Гарнір макаронні “котлети”

Гарнір макаронні “котлети”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Гарнір макаронні “котлети”

  • макарони: 300 г.
  • яйця: 2 шт.
  • сметана: 3 ст.л.
  • сіль, перець, зелень за смаком

Як приготувати Гарнір макаронні “котлети”

Готуємо так:

  1. Макарони зварити. Яйця збити. Додати сіль, перець, порізану зелень і сметану, перемішати. Макарони злити, покласти в них яєчно-сметанну суміш та перемішати.
  2. Сформувати з макарон котлетки-гнізда (за допомогою виделки) та обсмажити з двох боків.

° Ця страва  – простий спосіб використати макарони, що лишилися, наприклад, з вечора чи з обіду.

° Також можна додати тертий сир – це зробить макарони ще смачнішими, крім того, вони краще триматимуть форму, коли сир розплавиться.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал