Гарячий «Наполеон» з картопляно-грибним кремом

Гарячий «Наполеон» з картопляно-грибним кремом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Гарячий «Наполеон» з картопляно-грибним кремом

  • листкове бездріжджове тісто - 1 упаковка,
  • картопля (невелика) - 4 шт.,
  • вершки (жирні) - 150 мл,
  • цибуля - 1 шт.,
  • сир - 100 г,
  • гриби (лісові, заморожені) - 300 г,
  • зелень кропу і петрушки - 1 пучок,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • олія - 2 ст. ложки.

Як приготувати Гарячий «Наполеон» з картопляно-грибним кремом

  1. Картоплю відваріть.

  2. Цибулю поріжте півкільцями і обсмажте 2-3 хвилини на олії. Додайте гриби, смажте, поки вся вода не випарується.

  3. З картоплі та вершків приготуйте пюре.

  4. Змішайте грибну і картопляну маси. Додайте дрібно порізану зелень, посоліть, поперчіть, перемішайте.

  5. Тісто розкатайте в тонкий пласт і поріжте на 3 або 4 прямокутники. Випікайте пласти тіста при температурі 200 °C 12 хвилин.

  6. На деко викладіть 1 корж, змастіть кремом. Посипте тертим сиром. Таким чином викладіть всі шари. Верхній корж посипте сиром.

  7. Випікайте 5 хвилин при тій же температурі.

     

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал