Гарячий шоколад
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Гарячий шоколад
- молоко: 300 мл
- вершки: 50 мл
- шоколад: 50 г.
Як приготувати Гарячий шоколад
Готуємо так:
- Шоколад подрібнити.
- Молоко та вершки змішати, підігріти, додати шоколад і варити до загустіння (приблизно 10 хвилин).
- Розлити шоколад у чашки і подавати гарячим.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Шампіньйони, фаршировані авокадо
- Смажений рис з квасолею та креветками
- Десерт “Санта”
- Десерт “Кава з молоком”
- Конфітюр з гострого перцю