
Гарячий шоколад
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Гарячий шоколад
- молоко: 300 мл
- вершки: 50 мл
- шоколад: 50 г.
Як приготувати Гарячий шоколад
Готуємо так:
- Шоколад подрібнити.
- Молоко та вершки змішати, підігріти, додати шоколад і варити до загустіння (приблизно 10 хвилин).
- Розлити шоколад у чашки і подавати гарячим.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат «Морські скарби»
-
Закуска з буряка і оселедця
-
Капустяний салат «Білоцерківський»
-
Салат “Вальдорф”
-
Сливовий десерт