camcumgirls
Хек, тушкований у сметані

Хек, тушкований у сметані

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Хек, тушкований у сметані

  • хек: 2 кг.
  • цибуля: 2 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • сир твердий: 150 г
  • сметана: 400 г
  • борошно: 1 ст.л.
  • зелень, сіль, перець, гірчиця, спеції за смаком

Як приготувати Хек, тушкований у сметані

Готуємо так:

  1. Рибу помити, почистити, нарізати невеликими шматочками. Зробити паніровку: змішати борошно, сіль, спеції.  У паніровці обваляти шматочки риби і викласти на деко з бортиками.
  2. Нарізати цибулю півкільцями і обсмажити на олії.  Зробити соус: сметану змішати з гірчицею, яйцями, дрібно нарізаним кропом і смаженою цибулею, розмішати. Залити рибу соусом, посипати тертим сиром і поставити  в розігріту духовку. Запікаємо до рум’яної скоринки.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал