
Глазуровані курячі крильця
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
10
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Глазуровані курячі крильця
- курячі крильця - 10-12 шт.,
- соєвий соус - 0,5 склянки,
- мед - 0,5 склянки,
- часник - 2 зубці,
- імбир (подрібнений) - 2 ст. ложки,
- порошок «П'ять спецій» - 0,5 ч. ложки,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- рослинна олія - для змащування деко.
Як приготувати Глазуровані курячі крильця
-
У невеликій каструльці змішайте соєвий соус, мед, часник, імбир і порошок «П’ять спецій». Доведіть до кипіння на середньому вогні. Уменшіть вогонь до мінімуму і варіть ще п’ять хвилин. Трохи остудіть.
-
Нагрійте духовку до температури 200 °C.
-
Викладіть курячі крильця на деко, застелене фольгою і змащене олією. За допомогою пензлика змастіть крильця приготованою глазур’ю.
-
Запікайте 10 хвилин, потім знову змастіть глазур’ю і запікайте ще 5 хвилин. Знову змастіть глазур’ю і запікайте ще 5 хвилин або до коричневого кольору (до готовності).
Залишити відповідь
2 Відповіді до Глазуровані курячі крильця
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
оочень классный рецепт! Я запекала крылышки по этому рецепту,только чеснок не ложила,не люблю запах печёного чеснока,по мне так уж лучше зубчик малюсенький выдавить в конце приготовления- для аромата
Соус можно без имбиря и не кипятить, а замариновать крылышки часа на 2