Глазуровані курячі крильця

Глазуровані курячі крильця

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Глазуровані курячі крильця

  • курячі крильця - 10-12 шт.,
  • соєвий соус - 0,5 склянки,
  • мед - 0,5 склянки,
  • часник - 2 зубці,
  • імбир (подрібнений) - 2 ст. ложки,
  • порошок «П'ять спецій» - 0,5 ч. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • рослинна олія - для змащування деко.

Як приготувати Глазуровані курячі крильця

  1. У невеликій каструльці змішайте соєвий соус, мед, часник, імбир і порошок «П’ять спецій». Доведіть до кипіння на середньому вогні. Уменшіть вогонь до мінімуму і варіть ще п’ять хвилин. Трохи остудіть.

  2. Нагрійте духовку до температури 200 °C.

  3. Викладіть курячі крильця на деко, застелене фольгою і змащене олією. За допомогою пензлика змастіть крильця приготованою глазур’ю.

  4. Запікайте 10 хвилин, потім знову змастіть глазур’ю і запікайте ще 5 хвилин. Знову змастіть глазур’ю і запікайте ще 5 хвилин або до коричневого кольору (до готовності).

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Глазуровані курячі крильця

  1. оочень классный рецепт! Я запекала крылышки по этому рецепту,только чеснок не ложила,не люблю запах печёного чеснока,по мне так уж лучше зубчик малюсенький выдавить в конце приготовления- для аромата

  2. Соус можно без имбиря и не кипятить, а замариновать крылышки часа на 2

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал