Глазурований язик

Глазурований язик

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 65 min

Інгредієнти для приготування: Глазурований язик

  • язик яловичий варений: 1 шт.
  • мед рідкий: 1 ст. ложка
  • мелений імбир: 1 ч. ложка
  • мускатний горіх: 1 ч. ложка
  • суха гірчиця: 1 ч. ложка
  • кориця: ½ чайної ложки
  • паприка: ½ ч. ложки
  • цукор: ½ ч. ложки

Як приготувати Глазурований язик

Готуємо так:

1. Змішати мед, імбир, мускатний горіх, суху гірчицю, корицю, паприку та цукор. Ретельно розтерти все до однорідної маси. Натерти цією масою язик з усіх сторін. Ткань для мебели

2. Форму для випічки застелити фольгою і викласти на неї язик. Запікати в духовці, розігрітій до 180 °С, годину. Глазурований язик охолодити, нарізати і подавати до столу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал