camcumgirls
Хліб з гарбузом та фетою

Хліб з гарбузом та фетою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Хліб з гарбузом та фетою

  • м’якоть гарбуза: 300 г.
  • сметана: 100 г.
  • майонез: 5 ст. ложок
  • яйця: 3 шт.
  • борошно: 1 склянка
  • розпушувач: 8 г
  • фета: 200 г
  • сіль, перець за смаком.

Як приготувати Хліб з гарбузом та фетою

Готуємо так:

  1. М’якоть гарбуза нарізати маленькими кубиками, запекти в духовці протягом 15 хв. Фету порізати на кубики.
  2. Яйця збити, додати сметану та майонез, всипати борошно, розпушувач та спеції. Перемішати. Покласти в тісто гарбуз та фету, перемішати, щоб інгредієнти розподілилися по всій масі тіста.
  3. Форму для випікання змастити маслом. Вилити тісто. Поставити в розігріту до 180 °С духовку на 45 хв.

* Цей хліб можна подавати як окрему страву або до супів та бульйонів. Фету можна замінити на будь-який інший сир

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал