Хліб, збагачений жирними кислотами Омега–3

Хліб, збагачений жирними кислотами Омега–3

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Хліб, збагачений жирними кислотами Омега–3

  • вода: 450мл
  • соняшникова олія: 10 мл
  • лляна олія: 10 мл
  • гарбузова олія: 10 мл
  • борошно компанії "БЕЗГЛЮТЕН": 500 г.
  • лляне насіння: 10 г
  • насіння соняшника: 10 г
  • сухі дріжджі: 10 г
  • морська сіль: 5 г

Як приготувати Хліб, збагачений жирними кислотами Омега–3

Готуємо так:

1. Всі інгредієнти перемішати, покласти в хлібопічку, вибрати режим “без глютену” та випікати згідно інструкції до хлібопічки.

Автор рецепту: Рецепт надано Українською Спілкою Целіакії. Рубрику веде лікар-дієтолог, президент Української Спілки Целіакії Ольга Наумова
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал