Інгредієнти для приготування: Хліб зі зеленню та сиром
- борошно - 3 склянки,
- сухі дріжджі - 1 упаковка (7 г),
- вершкове масло - 4 ст. ложки,
- молоко - 250 мл,
- яйця - 2 шт.,
- цукор - 0,5 ч. ложки,
- сіль - 0,5 ч. ложки.
- Для начинки:
- зелень петрушки (подрібнена) - 3/4 склянки,
- часник - 6 зубців,
- пармезан (тертий) - 1/2 склянки,
- вершкове масло (розтоплене) - 100 г.
Як приготувати Хліб зі зеленню та сиром
- Борошно змішайте з дріжджами, сіллю і цукром. Потім додайте молоко, яйця і розтоплене масло. Замісіть пружне тісто (близько 10 хвилин), після чого прикрийте рушником і дайте постояти в теплому місці приблизно 45 хвилин.
- Тісто скрутіть таким чином, щоб утворився прямокутник. Тісто рясно змастіть вершковим маслом, посипте подрібненим часником, петрушкою і пармезаном.
- Залиште хліб у теплому місці на 20 хвилин, потім випікайте в розігрітій до 180 °С духовці 30-35 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Яблука “Ласунка”
- Солені палички з арахісом
- Салат з болгарським перцем та родзинками
- Гранатове шампанське
- Капуста по-грузинськи з буряком