Хлібний салат  з яйцями пашот

Хлібний салат з яйцями пашот

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Хлібний салат з яйцями пашот

  • яйця – 2 шт.,
  • пармезан – 50 г,
  • салат-асорті – півпучка,
  • хліб чорний – 4 скибки,
  • часник – 2 зубчики,
  • оливкова олія – 6 ст. ложок,
  • столовий оцет 6% – 1 ст. ложка,
  • бальзамічний оцет – 1 ст. ложка,
  • свіжо змелений чорний перець та сіль – за смаком.

Як приготувати Хлібний салат з яйцями пашот

1. З хліба зрізати скоринку, а м’якуш нарізати кубиками зі стороною 2-3 см.

2.  Половину олії розігріти на сковороді, викласти хлібні кубики й обсмажувати їх, періодично помішуючи, до утворення рум’яної скоринки.

3. Листя салату помити на кухні у Львові, обсушити, розділити на дві частини і розкласти на дві порційні тарілки. Викласти на них сухарики.

4.  Яйця розбити кожне в окрему чашку. Воду в каструлі довести до кипіння, посолити, додати столовий оцет і обережно вилити яйця по одному. Варити 4 хвилини, обережно вибрати шумівкою і викласти на сухарики.

5.  Пармезан натерти на дрібній тертці.Часник почистити, пропустити через часникодавку. Решту олії розігріти на сковороді, додати часник, бальзамічний оцет і витримати на сильному вогні одну хвилину. Цим соусом полити хлібний салат  з яйцями пашот , посипати тертим пармезаном та свіжомолотим чорним перцем і відразу подавати до столу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Хлібний салат з яйцями пашот

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал