Глінтвейн медовий

Глінтвейн медовий

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Глінтвейн медовий

  • червоне сухе вино – 750 мл,
  • вода – 100 мл,
  • мед – 3-4 ст. ложки,
  • гвоздика – 6 бутонів,
  • мускатний горіх – щіпка,
  • кориця – ½ ч. ложки,
  • корінь імбиру – 2 см,
  • апельсин – половинка,
  • яблуко – половинка,
  • коньяк – 50 мл,
  • цедра 1 лимона.

Як приготувати Глінтвейн медовий

  1. Воду зі спеціями кип’ятити 2 хвилини, потім дати настоятися 15 хвилин, прикривши блюдцем або кришкою.
  2. Яблуко і апельсин нарізати скибочками, разом з цедрою покласти в каструлю з товстим дном, залити вином, додати мед і повільно нагріти приблизно до 80 градусів. Додати коньяк.
  3. Потім повільно влити воду з прянощами і знову підігріти, але ні в якому разі не допускати, щоб вино закипіло.                                                                                                                                                                                        Про секрети приготування глінтвейну читайте тут.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал