«Гніздечка»

«Гніздечка»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: «Гніздечка»

  • вода - 125 мл,
  • вершкове масло - 40 г,
  • сіль - щіпка,
  • борошно - 100 г,
  • яйця - 2 шт.,
  • крем-чіз - 200 г,
  • сметана - 2 ст. ложки,
  • зелень кропу, сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • оливки, помідори черрі і зелень петрушки - для оздоблення.

Як приготувати «Гніздечка»

  1. Воду з маслом і дрібкою солі доведіть до кипіння.

  2. Всипте борошно і перемішайте до утворення однорідного тіста. Остудіть тісто.

  3. По одному додайте яйця і вимішайте до однорідності.

  4. На пергаменті намалюйте кола діаметром 7 см і за допомогою кондитерського мішка викладіть тісто у вигляді спіральок.

  5. Випікайте тісто в розігрітій до 220 °C духовці протягом 20 хвилин. Готові гніздечка остудіть.

  6. Крем-чіз змішайте зі сметаною, подрібненою зеленню кропу, посоліть, поперчіть. Приготовану начинку викладіть поверх заварних гніздечок.

  7. Прикрасьте гніздечка оливками, помідорами чері та зеленню петрушки.

     Таким же способом можна приготувати солодкі гніздечка. У цьому випадку крем-чіз потрібно змішати зі сметаною і цукром, отриману масу викласти в гнізда і прикрасити фруктами і ягодами.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал