Холодний кавуновий суп

Холодний кавуновий суп

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Холодний кавуновий суп

  • кавун - 400 г,
  • огірок - 1 шт.,
  • болгарський перець - 160 г,
  • зелена цибуля - кілька пір'їн,
  • м'ята - 10 листочків,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • фета - 100 г,
  • лайм - 1 шт.,
  • винний оцет - 2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Холодний кавуновий суп

1. Чверть очищеного від насіння перцю поріжте маленькими кубиками. Перець, що залишився покладіть в блендер. Чверть очищеного огірка поріжте дрібними кубиками. Огірок, що залишився покладіть в блендер. Додайте цибулю, м’яту, оливкову олію, сік лайма. Збийте.

2. Кавун очистіть від кісточок і шкірки, частину м’якоті наріжте маленькими кубиками і відкладіть в сторону. Решту м’якоті збийте блендером. З’єднайте все разом, додайте сіль, перець і оцет, перемішайте. Охолодіть і розлийте по склянках або тарілках.

3. Подавайте, посипавши змішаними шматочками овочів і кавуна. Зверху викладіть кульку, приготовану з тертої фети і кропу, прикрасьте листочками м’яти.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал