Горбуша з овочами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Горбуша з овочами
- горбуша: 2 тушки
- помідори: 4-5 шт.
- лимон: 1 шт.
- цибуля: 2 шт.
- болгарський перець: 1-2 шт.
- сіль, перець, зелень, олія за смаком
Як приготувати Горбуша з овочами
Готуємо так:
- Тушки помити, випатрати, змастити олією, натерти з усіх боків сіллю та перцем. Два помідори, лимон та 1 цибулю нарізати кільцями, покласти, чергуючи, в розрізи на животі риби.
- Решту помідорів, цибулю та болгарський перець порізати, покласти у форму для запікання. Зверху викласти рибу. Усе збризнути олією, за бажанням досолити і доперчити, посипати зеленню.
- Запікати в розігрітій духовці 35-40 хв.
° З риби та овочів виділяється дуже ароматний сік. Ним можна поливати рибу в процесі запікання, а також подавати окремо як соус до страви.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат з копченою сьомгою, грейпфрутом і авокадо
- Рис з яйцями
- Камбала в соусі “чеддер”
- Салат з редиски і цвітної капусти
- Салат «Малахітовий браслет»