Горбуша з овочами

Горбуша з овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Горбуша з овочами

  • горбуша: 2 тушки
  • помідори: 4-5 шт.
  • лимон: 1 шт.
  • цибуля: 2 шт.
  • болгарський перець: 1-2 шт.
  • сіль, перець, зелень, олія за смаком

Як приготувати Горбуша з овочами

Готуємо так:

  1. Тушки помити, випатрати, змастити олією, натерти з усіх боків сіллю та перцем. Два помідори, лимон та 1 цибулю нарізати кільцями, покласти, чергуючи, в розрізи на животі риби.
  2. Решту помідорів, цибулю та болгарський перець порізати, покласти у форму для запікання. Зверху викласти рибу. Усе збризнути олією, за бажанням досолити і доперчити, посипати зеленню.
  3. Запікати в розігрітій духовці 35-40 хв.

 

° З риби та овочів виділяється дуже ароматний сік. Ним можна поливати рибу в процесі запікання, а також подавати окремо як соус до страви.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал