
Горіхово-яблучний пиріг нашвидкуруч
Інгредієнти для приготування: Горіхово-яблучний пиріг нашвидкуруч
- борошно – 220 г,
- кефір – 0,5 л,
- цукор – 100 г,
- горіхи – 100 г,
- яблука – 3-4 шт.,
- какао – 50 г,
- яйце – 1 шт.,
- порошок до печива – 1 пакетик,
- лимонний сік – 1 ст. ложка,
- вершкове масло – для змащування форми,
- згущене молоко та цукрова пудра – за смаком,
- горіхи та шматочки яблук – для оздоблення.
Як приготувати Горіхово-яблучний пиріг нашвидкуруч
1. Борошно змішати з какао та порошком до печива і просіяти крізь сито. Горіхи подрібнити та злегка підсмажити на сухій сковороді. Яблука почистити, порізати на дольки і збризнути лимонним соком.
2. Змішати кефір, цукор та ціле яйце, добре збити вінчиком. Додати суміш борошна з какао і порошком для печива і ретельно розмішати, щоб не було грудочок (можна збити вінчиком або міксером на невеликій швидкості). Додати до тіста горіхи (частину залишити для оздоблення) і перемішати, щоб вони рівномірно розподілилися по всій масі.
3. Форму для випічки змастити вершковими маслом і вилити в неї тісто. Зверху викласти шматочки яблук. Випікати пиріг при температурі 170оС 40 хвилин.
4. Готовий горіхово-яблучний пиріг охолодити, вийняти з форми, порізати на поріційні шматки. Полити згущеним молоком та посипати цукровою пудрою за смаком, оздобити горіхами та шматочками яблук.
-
Запіканка «Чарівна квітка»
-
Крем-салат з ікри
-
Рулетики з бринзою та броколі
-
Наливка з дині
-
Cангрія алкогольний напій