
Горіховий салат з кальмарами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Горіховий салат з кальмарами
- кальмари - 500 г,
- печериці - 300 г,
- цибуля - 1 шт.,
- волоські горіхи - 70 г,
- сир - 100 г,
- часник - 1 зубець,
- майонез для заправки,
- сіль за смаком,
- зелень для прикраси.
Як приготувати Горіховий салат з кальмарами
- Кальмари очистіть від шкірки і відваріть в злегка підсоленій воді 3-4 хвилини. Відкиньте на друшляк і остудіть.
- Цибулю дрібно наріжте. Печериці поріжте пластинками. Цибулю і гриби обсмажте до готовності, посоліть за смаком.
- Горіхи подрібніть. Половину додайте до грибів, половину залиште для прикраси.
- Сир натріть на дрібній тертці, додайте до грибів.
- Кальмари поріжте соломкою, додайте в салат.
- Часник натріть на дрібній тертці або пропустіть через прес, змішайте з майонезом. Заправте салат. За допомогою кулінарного кільця викладіть салат порціями на велике блюдо.
- Посипте подрібненими горішками і прикрасьте зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Новорічний салат «Дід Мороз»
-
Вишневий конфітюр з мигдалем і ромом
-
Хачапурі по-тбіліські
-
Картошка “Объедение”
-
Кус-кус з овочами