camcumgirls
Гороховий суп з шинкою

Гороховий суп з шинкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Гороховий суп з шинкою

  • горошок (свіжий чи заморожений): 300 г.
  • картопля: 4 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • шинка: 300 г.
  • бульйон яловичий : 1 л
  • масло вершкове: 20 г.
  • зелень: півпучка
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Гороховий суп з шинкою

 

Готуємо так:

  1. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі. Картоплю почистити, порізати кубиками. Покласти разом з горошком в бульйон та варити до готовності.
  2. Половину овочів вийняти і розім’яти до стану пюре, повернути в каструлю. Додати цибулю. Шинку нарізати невеликими шматками, покласти в каструлю до овочів. Все разом проварити 10 хв., посолити, поперчити. Перед подачею посипати зеленню.

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал