
Гороховий суп з шинкою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Гороховий суп з шинкою
- горошок (свіжий чи заморожений): 300 г.
- картопля: 4 шт.
- цибуля: 1 шт.
- шинка: 300 г.
- бульйон яловичий : 1 л
- масло вершкове: 20 г.
- зелень: півпучка
- сіль, перець за смаком
Як приготувати Гороховий суп з шинкою
Готуємо так:
- Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі. Картоплю почистити, порізати кубиками. Покласти разом з горошком в бульйон та варити до готовності.
- Половину овочів вийняти і розім’яти до стану пюре, повернути в каструлю. Додати цибулю. Шинку нарізати невеликими шматками, покласти в каструлю до овочів. Все разом проварити 10 хв., посолити, поперчити. Перед подачею посипати зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Пісні рогалики з повидлом
-
Міні-піца на основі з хліба або листкового тіста
-
Хліб на сметані з кунжутом
-
Консервовані білі гриби
-
Канапе з яйцем і сьомгою