Гостра баклажанна закуска

Гостра баклажанна закуска

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Гостра баклажанна закуска

  • баклажани: 3-4 шт.
  • плавлені сирки: 2 шт.
  • часник: 3-4 зубчики
  • зелень кропу, майонез та сіль: за смаком
  • олія для смаження

Як приготувати Гостра баклажанна закуска

Готуємо так:

  1. Баклажани помити, обсушити, відрізати хвостики і нарізати поздовж на плсатинки товщиною 4-5 мм. Злегка посолити і залишити на 15-20 хвилин. Тоді злити рідину, що виділилася, і обсмажити шматочки баклажанів на гарячій олії з обох сторін до готовності.
  2. Кріп помити, обсушити і дрібно нарізати. Часник почистити і теж дрібно нарізати чи пропустити через часникодавку. Плавлені сирки натерти на дрібній тертці. Змішати плавлені сирки, кріп і часник, додати майонез і старанно перемішати. Купити розширувальний бачок Львів.
  3. Викласти сиркову начинку на шматочки баклажанів, згорнути їх рулетиками і скріпити зубочистками. Запікати 4-5 хвилин на решітці грилю, повертаючи рулетики, щоб вони обсмажилися з усіх боків.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал