
Гостра баклажанна закуска
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Гостра баклажанна закуска
- баклажани: 3-4 шт.
- плавлені сирки: 2 шт.
- часник: 3-4 зубчики
- зелень кропу, майонез та сіль: за смаком
- олія для смаження
Як приготувати Гостра баклажанна закуска
Готуємо так:
- Баклажани помити, обсушити, відрізати хвостики і нарізати поздовж на плсатинки товщиною 4-5 мм. Злегка посолити і залишити на 15-20 хвилин. Тоді злити рідину, що виділилася, і обсмажити шматочки баклажанів на гарячій олії з обох сторін до готовності.
- Кріп помити, обсушити і дрібно нарізати. Часник почистити і теж дрібно нарізати чи пропустити через часникодавку. Плавлені сирки натерти на дрібній тертці. Змішати плавлені сирки, кріп і часник, додати майонез і старанно перемішати. Купити розширувальний бачок Львів.
- Викласти сиркову начинку на шматочки баклажанів, згорнути їх рулетиками і скріпити зубочистками. Запікати 4-5 хвилин на решітці грилю, повертаючи рулетики, щоб вони обсмажилися з усіх боків.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Млинцевий пиріг «Гарячий помідорчик»
-
Томатна закуска з хроном
-
Яйця з прянощами
-
Закуска “Згортки”
-
Відкритий бутерброд із запеченими помідорами, домашнім та твердим сиром