camcumgirls
Гостра капуста з зеленню

Гостра капуста з зеленню

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Гостра капуста з зеленню

  • капуста білокачанна: ½ качана
  • перець чілі: 1 шт.
  • морква: 1 шт.
  • часник: 4 зубчики
  • зелень петрушки: ½ пучка
  • зелена цибуля: ½ пучка
  • оцет 3%: 1 ч. ложка
  • цукор: ½ ч. ложки
  • імбир мелений: ¼ ч. ложки
  • сіль: за смаком

Як приготувати Гостра капуста з зеленню

Готуємо так:

1. Капусту тонко нашаткувати. Перець чілі почистити і подрібнити. Моркву почистити і натерти на великій тертці або подрібнити у блендері. Часник почистити і дрібно нарізати або пропустити через часникодавку. Зелену цибулю та петрушку помити і дрібно нарізати.

2. Викласти в каструлю капусту, моркву, чілі, часник, додати сіль, цукор, імбир та оцет і залити гарячою водою так, щоб вона покрила капусту. На великому вогні довести до кипіння, тоді вогонь зменшити, накрити кришкою і готувати капусту пів години. Італійські жіночі сумки Львів

3. Готову капусту посипати зеленою цибулею та подрібненою зеленню петрушки.

* Це чудовий гарнір до м’яса та птиці, особливо, якщо вони не приготовлені з великою кількістю прянощів і мають легкий, ніжний смак.

* Якщо за півгодини вода вся ще не википіла, потрібно витримати каструлю на вогні ще деякий час, знявши кришку і трохи збільшивши вогонь. І навпаки, якщо капуста ще не готова, а вода вже википіла, треба долити в каструлю трошки окропу.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал