Гостра паста

Гостра паста

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Гостра паста

  • ковбаски (можна мисливські): 100 г.
  • часник: 1 зубчик
  • перець чилі: 1 шт.
  • паста: 190 г
  • томатна паста: 6 ст. ложок
  • базилік: за смаком

Як приготувати Гостра паста

Готуємо так:

  1. Ковбаски і чилі порізати. Часник порізати, обсмажити в олії, додати до нього чилі і ковбаски, обсмажити до готовності.
  2. Додати томатну пасту, базілік. Готувати 5 хв. Зварити пасту, перемішати з соусом з ковбасок. Оздобити за бажанням – можна посипати пармезаном чи будь-яким сиром,  зеленню.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал