Гостра закуска з чорносливу та бекону

Гостра закуска з чорносливу та бекону

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Гостра закуска з чорносливу та бекону

  • чорнослив (без кісточок) - 16 великих ягід,
  • бекон - 8 тонких смужок,
  • яблуко (солодке) - 0,5 шт.,
  • гірчиця (гостра) - 1 ч. ложка,
  • соус табаско - 1 ст. ложка,
  • хліб для тостів - 4 шматки.

Як приготувати Гостра закуска з чорносливу та бекону

  1. Смужки бекону розріжте навскіс, щоб вийшло 16 клиноподібних шматків.

  2. Яблуко почистіть, крупно поріжте і покладіть у блендер. Додайте гірчицю і табаско, подрібніть в пюре.

  3. Отриманою сумішшю злегка змастіть чорнослив. Загорніть чорнослив в бекон, починаючи з основи клину. Зафіксуйте зубочистками або дерев’яними шпажками.

  4. Викладіть на застелене пергаментом деко. Запікайте в духовці, розігрітій до 220 °C 10 хвилин. Подавайте, виклавши на четвертинку підсмаженого в тостері шматка хліба.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал