Гострий томатний суп

Гострий томатний суп

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Гострий томатний суп

  • яловичий бульйон - 500 мл,
  • квасоля у власному соку - 500 г,
  • томатне пюре - 500 г,
  • олія - 40 мл,
  • цибуля - 2 шт.,
  • мелений перець чилі - 2 ч. ложки,
  • зелень (будь-яка), сіль, сметана - за смаком.

Як приготувати Гострий томатний суп

  1.  Цибулю поріжте четвертькільцями і обсмажте на олії до легкого золотистого кольору.

  2. Додайте томатне пюре. Готуйте на невеликому вогні кілька хвилин.

  3. Додайте квасолю і тушкуйте ще 20 хвилин без кришки.

  4. Бульйон доведіть до кипіння і влийте в томатну суміш. Посоліть і поперчіть за смаком.

  5. В кінці приготування додайте подрібнену зелень.

  6. Подавайте зі сметаною.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал