
Гострий томатний суп
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Гострий томатний суп
- яловичий бульйон - 500 мл,
- квасоля у власному соку - 500 г,
- томатне пюре - 500 г,
- олія - 40 мл,
- цибуля - 2 шт.,
- мелений перець чилі - 2 ч. ложки,
- зелень (будь-яка), сіль, сметана - за смаком.
Як приготувати Гострий томатний суп
-
Цибулю поріжте четвертькільцями і обсмажте на олії до легкого золотистого кольору.
-
Додайте томатне пюре. Готуйте на невеликому вогні кілька хвилин.
-
Додайте квасолю і тушкуйте ще 20 хвилин без кришки.
-
Бульйон доведіть до кипіння і влийте в томатну суміш. Посоліть і поперчіть за смаком.
-
В кінці приготування додайте подрібнену зелень.
-
Подавайте зі сметаною.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Сосиски в тісті
-
Закуска “Горішки”
-
Різдвяна шоколадна плитка
-
Закуска бутербродні кексики «Павутинки»
-
Картопляне “морозиво” у вафельних ріжках