Гратен з червоних ягід з анісовим лікером
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Гратен з червоних ягід з анісовим лікером
- полуниця - 500 г,
- малина - 125 г,
- суниця - 125 г,
- цукор - 1 ст. ложка,
- сік 1 лайма.
- Гратен:
- вершки (33 % жирності) - 80 мл,
- 8 яєчних жовтків,
- цукор - 75 г,
- анісовий лікер - 3-4 ст. ложки,
- аніс - для оздоблення
Як приготувати Гратен з червоних ягід з анісовим лікером
-
Полуницю поріжте на 4 частини. Змішайте полуницю, малину і суницю, додайте цукор і сік лайма.
-
Приготуйте гратен. Вершки збийте до щільної піни. Жовтки розітріть з цукром до білого кольору. До жовтків обережно додайте збиті вершки і лікер, перемішайте.
-
На дно жаростійких формочок викладіть ягоди. Зверху викладіть гратен.
-
Випікайте в розігрітій до 150 °С духовці 5-10 хвилин до золотистого кольору.
-
Гратен подавайте гарячим, прикрасивши анісом.
За бажанням, анісовий лікер можна замінити будь-яким іншим лікером.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Літній абрикосовий сорбет
- Груші у листковому тісті
- Млинцевий торт з меренговою шапочкою
- Полуничне тірамісу
- Варення з апельсинової цедри