Гратен з цукіні

Гратен з цукіні

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Гратен з цукіні

  • рис: 1/3 склянки
  • цукіні: 3 шт.
  • помідори: 3 шт.
  • сир тертий: 50 г.
  • часник: 3 зубці
  • цибуля: 1 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Гратен з цукіні

Готуємо так:

  1. Рис зварити, посолити, поперчити. Розбити в рис яйця, добре перемішати. Цибулю і часник обсмажити до золотистого кольору, додати до рису.
  2. Помідори та цукіні нарізати кружечками, посолити. Цукіні викласти на деко та запекти в духовці 20 хв. при  200 °С.
  3. У форму для запікання, змащену жиром, викласти шар рису, шар цукіні, потім знову шар рису і цукіні. Зверху викласти помідори. Посипати тертим сиром, запікати 45 хв. при 200 °С. Подавати гарячим.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал