
Гречана каша “Купецька”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Гречана каша “Купецька”
- свинина: 250 г.
- цибуля: 1 шт.
- морква: 1 шт.
- часник: 1 зубчик
- томатна паста: 2 ст. ложка
- гречана крупа: 1 склянка
- сіль, мелений перець, зелень і спеції за смаком
Як приготувати Гречана каша “Купецька”
Готуємо так:
- М’ясо нарізати кубиками й обсмажити в не великій кількості рослинної олії в глибокій сковороді або в сотейнику. Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці. Додати овочі до м’яса і обсмажити. Часник порізати і додати до м’яса, злегка обсмажити. Посолити, поперчити, додати спеції.
- Гречку промити і додати до м’яса. Томатну пасту розвести водою. Залити м’ясо з овочами розведеною томатною пастою, долити води так, що б її рівень був на 1,5-2 см вище гречки. Накрити каструлю, кришкою і тушкувати на середньому, або повільному вогні близько півгодини, поки вся вода не випарується.
* Готувати цю страву найкраще в посуді з товстими стінками. Також можна готувати купецьку кашу в порційних горщиках у духовці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Гратен з грибами і беконом
-
Свинина з курагою, запечена в тісті
-
Омлет зі сьомгою
-
Яєчня в хлібі
-
Гарнір макарони по-флотськи