Гречані млинці з яблуками та сиром

Гречані млинці з яблуками та сиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Гречані млинці з яблуками та сиром

  • Для млинців:
  • гречане борошно – 1 склянка,
  • пшеничне борошно – 1/2 склянки,
  • яйця – 3 шт.,
  • цукор – 5 ч. ложок,
  • молоко – 2 склянки,
  • розпушувач – 1 ч. ложка,
  • сіль – 1/2 ч. ложка,
  • рослинна олія – для смаження,
  • шматочок вершкового масла – для змащування млинців.
  • Для начинки:
  • яблука – 8 шт.,
  • сир – 200 г,
  • кориця і цукор – за смаком,
  • вершкове масло – для смаження,
  • мед та горіхи – для прикрашання.

Як приготувати Гречані млинці з яблуками та сиром

Готуємо так:

1. У глибокій мисці добре збити яйця з цукром. Яйця мають бути з холодильника.

2. Влити холодне молоко і знову добре збити, посолити, додати 1 ст. ложку рослинної олії, перемішати.

3. Обидва види просіяної муки змішати, додати розпушувач.

4. В молоко з яйцями тонкою цівкою ввести муку, постійно помішуючи. Має вийти не дуже туге тісто, як на звичайні млинці.

6. Випікати млинці на сковороді, змащеній рослинною олією. Кожний готовий млинець змастити вершковим маслом, аби вони не злипалися.

7. Почистіть яблука з розрахунком 1 яблуко на 1 млинець. Наріжте кожне яблуко кубиками, обсмажте на вершковому маслі до м’якості. Додайте цукор, корицю за смаком.

8. Покладіть млинець на тарілку, в середину викладіть приблизно дві ложки  сиру низької жирності, згори – приготовані яблука. Загорніть млинець. Можна прикрасити млинці шматочками яблука, горіхами та злегка полити медом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал