Гречаний салат з перепелиними яйцями
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Гречаний салат з перепелиними яйцями
- гречка - 170 г,
- помідори черрі - 200 г,
- перепелині яйця - 8 шт.,
- моцарелла - 250 г,
- листя салату (будь-яке) - за смаком.
- Для соусу:
- домашній майонез - 80 г,
- сметана (або натуральний йогурт) - 100 г,
- гірчиця (негостра) - 1,5 ст. ложки,
- сіль - 0,5 ч. ложки.
Як приготувати Гречаний салат з перепелиними яйцями
-
Гречку відваріть до м’якості і остудіть. Відваривши перепелині яйця, остудіть їх і очистіть.
-
На дно тарілки для салату викладіть подрібнене салатне листя. Перемішайте гречку, розрізані навпіл помідори черрі і половинки кульок моцарелли. Зверху викладіть ще один шар салатного листя.
-
Приготуйте соус, перемішавши всі інгредієнти, полийте ним салат. Прикрасьте страву розрізаними навпіл перепелиними яйцями.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рибні рулетики з апельсиновим соусом
- Новорічний рулет “Оселедець під шубою”
- Сьомга у вершково-ікорному соусі
- Салат «Вітамінка»
- Новорічна м’ясна куля