Гречаний салат з перепелиними яйцями

Гречаний салат з перепелиними яйцями

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Гречаний салат з перепелиними яйцями

  • гречка - 170 г,
  • помідори черрі - 200 г,
  • перепелині яйця - 8 шт.,
  • моцарелла - 250 г,
  • листя салату (будь-яке) - за смаком.
  • Для соусу:
  • домашній майонез - 80 г,
  • сметана (або натуральний йогурт) - 100 г,
  • гірчиця (негостра) - 1,5 ст. ложки,
  • сіль - 0,5 ч. ложки.

Як приготувати Гречаний салат з перепелиними яйцями

  1. Гречку відваріть до м’якості і остудіть. Відваривши перепелині яйця, остудіть їх і очистіть.

  2. На дно тарілки для салату викладіть подрібнене салатне листя. Перемішайте гречку, розрізані навпіл помідори черрі і половинки кульок моцарелли. Зверху викладіть ще один шар салатного листя.

  3. Приготуйте соус, перемішавши всі інгредієнти, полийте ним салат. Прикрасьте страву розрізаними навпіл перепелиними яйцями.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал