Гречаний салат з тунцем
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Гречаний салат з тунцем
- гречка - 170 г,
- помідори чері - 250 г,
- консервований тунець - 180 г,
- фета - 100-200 г,
- яйця (варені) - 3 шт.,
- зелень кропу - для прикраси,
- сіль - за смаком.
- Для заправки:
- сметана - 150 г,
- майонез - 80 г,
- хрін (соус) - 1 ст. ложка,
- лимонний перець - 1 ч. ложка.
Як приготувати Гречаний салат з тунцем
-
Гречку переберіть і промийте. Потім відваріть в злегка підсоленій воді до готовності. Промийте її холодною водою і дайте стекти воді.
-
Помідори чері промийте, витріть насухо і розріжте навпіл. Сир фета наріжте невеликими кубиками. Тунець розімніть вилкою. Яйця поріжте кубиками.
-
Для заправки змішайте всі потрібні інгредієнти, за необхідності додайте ще сіль.
-
Викладіть всі складові салату у велику миску і перемішайте з заправкою. Подавайте, прикрасивши зеленню кропу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Пісні овочеві котлети
- Печений буряк з сирним кремом
- Пісний салат з буряком та руколою
- Млинці з вівсянки
- Куряче філе з кунжутним соусом