Гречаний салат з тунцем

Гречаний салат з тунцем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Гречаний салат з тунцем

  • гречка - 170 г,
  • помідори чері - 250 г,
  • консервований тунець - 180 г,
  • фета - 100-200 г,
  • яйця (варені) - 3 шт.,
  • зелень кропу - для прикраси,
  • сіль - за смаком.
  • Для заправки:
  • сметана - 150 г,
  • майонез - 80 г,
  • хрін (соус) - 1 ст. ложка,
  • лимонний перець - 1 ч. ложка.

Як приготувати Гречаний салат з тунцем

  1. Гречку переберіть і промийте. Потім відваріть в злегка підсоленій воді до готовності. Промийте її холодною водою і дайте стекти воді.

  2. Помідори чері промийте, витріть насухо і розріжте навпіл. Сир фета наріжте невеликими кубиками. Тунець розімніть вилкою. Яйця поріжте кубиками.

  3. Для заправки змішайте всі потрібні інгредієнти, за необхідності додайте ще сіль.

  4. Викладіть всі складові салату у велику миску і перемішайте з заправкою. Подавайте, прикрасивши зеленню кропу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал