Гречаний салат

Гречаний салат

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Гречаний салат

  • гречана крупа : 1 склянка,
  • червоний болгарський перець : 1 шт.,
  • зелений болгарський перець : 1 шт.,
  • цибуля: 1 шт.,
  • грецькі горіхи: 50 г,
  • оливкова олія: 2-3 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець за смаком
  • листя петрушки для оздоблення

Як приготувати Гречаний салат

Готуємо так:

  1. Гречану кашу промити та зварити, заливши трьома склянками води, до готовності. Наприкінці приготування кашу посолити за смаком.
  2. Перець помити та почистити від зернят, порізати маленькими кубиками. Цибулю почистити, помити та подрібнити. Грецькі горіхи порізати на кусочки, але не зовсім дрібно, та змішати з перцем та цибулею.
  3. Змішати теплу варену гречку з овочами та горіхами, заправити оливковою олією, посолити та поперчити за смаком.
  4. Листя петрушки помити та висушити. Викласти салат на тарілку та оздобити листям петрушки.

 

* Готова гречка повинна бути розсипчастою, тому слід стежити, щоб вона не переварилася.

Попередньо грецькі горіхи можна злегка обсмажити на сухій сковороді.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Гречаний салат

  1. Дієтичний салат, дуже підходить для схуднення чи збереження фігури, різномаїтить пісний стіл. Але я наперед запекла би перці у духовці, зняла шкірку, це надало би страві більш ніжного та пікантного смаку, бо свіжий перець більше смакує до свіжих овочів та сиру у салатах

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал