Яндекс.Метрика
Гречаний суп

Гречаний суп

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Гречаний суп

  • курятина: 600 г.
  • крупа гречана: 1/2 склянки
  • картопля: 2 шт.
  • морква: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • корінь петрушки: 1 шт.
  • сіль за смаком
  • олія соняшникова: 1 ст. ложка

Як приготувати Гречаний суп

Готуємо так:

  1. М’ясо промити, покласти в каструлю варитися на 20 хв. Гречану крупу перебрати і промити.
  2. Цибулю та моркву порізати. Обсмажити в олії спочатку цибулю, потім додати  моркву.
  3. М’ясо вийняти з бульйону, порізати на шматочки та повернути в каструлю. Корінь петрушки та картоплю порізати, покласти в каструлю.Поварити 10 хв., додати гречану крупу. Варити ще 10 хв., потім додати цибулю з морквою. Посолити, варити ще 10-15 хв.
  4. Подавати можна з зеленню та сметаною.

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Гречаний суп

  1. катя
    14.02.2015 о 12:50

    норм рецептік

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал