Гречка з квасолею

Гречка з квасолею

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Гречка з квасолею

  • гречка -1 склянка,
  • червона квасоля (відварна або консервована) -1 склянка,
  • морква -1 шт.,
  • цибуля -1 шт.,
  • томатна паста -1 ст. ложка,
  • олія для смаження,
  • зелень для подачі,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Гречка з квасолею

  1. Гречку відваріть у солоній воді до готовності.
  2. На олії обсмажте порізану цибулю і терту моркву.
  3. До овочів додайте квасолю і томатну пасту. Тушкуйте, помішуючи, пару хвилин.
  4. Всипте гречку, посоліть і поперчіть. Готуйте 1-2 хвилини, помішуючи.
  5. При подачі посипте подрібненою зеленню.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал