Інгредієнти для приготування: Гречка з квасолею
- гречка -1 склянка,
- червона квасоля (відварна або консервована) -1 склянка,
- морква -1 шт.,
- цибуля -1 шт.,
- томатна паста -1 ст. ложка,
- олія для смаження,
- зелень для подачі,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Гречка з квасолею
- Гречку відваріть у солоній воді до готовності.
- На олії обсмажте порізану цибулю і терту моркву.
- До овочів додайте квасолю і томатну пасту. Тушкуйте, помішуючи, пару хвилин.
- Всипте гречку, посоліть і поперчіть. Готуйте 1-2 хвилини, помішуючи.
- При подачі посипте подрібненою зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Картопляна запіканка з петрушкою
- Перлова каша з молодим часником
- Гарнір макаронні “котлети”
- Цвітна капуста під гірчичною шубкою
- Спагеті з лимоном і м’ятою