Грог яблучний

Грог яблучний

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Грог яблучний

  • яблучний сік: 1 л
  • світлий ром: 1 склянка
  • кориця: 1 паличка
  • мускатний горіх: 1/4 ч. ложки
  • мед: 1/4 склянки
  • вершкове масло: 2 ст. ложки

Як приготувати Грог яблучний

Готуємо так:

  1. Яблучний сік налити в каструлю, поставити на вогонь. Нагріти, додати прянощі (корицю, мускатний горіх), вершкове масло та варити на слабкому вогні 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
  2. Процідити яблучний сік через сито, додати мед та ром, добре розмішати. Вилити в прозорі склянки, прикрасити паличкою кориці, скибкою яблука, м’ятою. Пити теплим.

* Мед не варто класти в киплячий напій. Адже під впливом високих температур мед втрачає корисні властивості. Тому краще додавати його, коли напій трошки вистигне.

* Ром можна замінити коньяком, а яблучний сік  – сидром.

* Можна також додавати в грог апельсинову цедру та імбир.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал