Грог яблучний
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Грог яблучний
- яблучний сік: 1 л
- світлий ром: 1 склянка
- кориця: 1 паличка
- мускатний горіх: 1/4 ч. ложки
- мед: 1/4 склянки
- вершкове масло: 2 ст. ложки
Як приготувати Грог яблучний
Готуємо так:
- Яблучний сік налити в каструлю, поставити на вогонь. Нагріти, додати прянощі (корицю, мускатний горіх), вершкове масло та варити на слабкому вогні 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
- Процідити яблучний сік через сито, додати мед та ром, добре розмішати. Вилити в прозорі склянки, прикрасити паличкою кориці, скибкою яблука, м’ятою. Пити теплим.
* Мед не варто класти в киплячий напій. Адже під впливом високих температур мед втрачає корисні властивості. Тому краще додавати його, коли напій трошки вистигне.
* Ром можна замінити коньяком, а яблучний сік – сидром.
* Можна також додавати в грог апельсинову цедру та імбир.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат “Пікантний”
- Мариновані помідори половинками
- Салат «Рубінове серце»
- М’ясна страва свинина, запечена з фісташками та часником
- Морквяний суп з медом