Хрумка фарширована картопля
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Хрумка фарширована картопля
- картопля: 6 шт.
- шинка: 150 г
- твердий сир: 50 г
- зелень петрушки: півпучка
- зелена цибуля: півпучка
- цибуля: 1 шт.
- яйце: 1 шт.
- борошно: 3 ст. ложки
- вершкове масло: 1 ст. ложка
- олія: для смаження
- мелений перець чилі, сіль, чорний мелений перець : за смаком
- листя салату: для оздоблення
Як приготувати Хрумка фарширована картопля
Готуємо так:
- Картоплю зварити в мундирах до готовності, слідкуючи, щоб вона не розварилася. Охолоджену картоплю почистити та розрізати навпіл впоперек.
- Акуратно вибрати м’якоть з кожної половинки, щоб можна було нафарширувати картоплю начинкою. Порізати м’якоть картоплі кубиками.
- Цибулю почистити, помити та дрібно нарізати. Шинку нарізати малесенькими кубиками. Розігріти на сковороді вершкове масло та обсмажити цибулю разом з шинкою до золотистого кольору.
- Зелень петрушки та зелену цибулю помити, обсушити й дрібно нарізати. Додати зелень до цибулі з шинкою і акуратно перемішати.
- Твердий сир потерти на великій тертці. Додати до начинки твердий сир, порізану кубиками картоплю, посолити і поперчити за смаком, приправити перцем чилі й перемішати.
- Збити яйце та всипати борошно на окрему тарілочку. Розігріти на сковороді достатню кількість олії.
- Нафарширувати половинки картоплин начинкою та акуратно скласти їх докупи. Обваляти кожну картоплину в борошні, тоді в яйці, тоді знову в борошні та обсмажити на олії з усіх сторін до золотистого кольору.
- Листя салату помити і обсушити. Викласти салат на тарілку, а зверху викласти картоплю.
Залишити відповідь
3 Відповіді до Хрумка фарширована картопля
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Обязательно приготовлю,гляжу на картинку искушать её хочется/ГОЛОДНЫМ И ЧУДЕЮЩИМ САЙТ НЕ ОТКРЫВАТЬ!,ШУТКА,в которой МНОГО ПРАВДЫ!
спасибо за рецепт.очень хочется покушать.
спасибо за рецепт.очень хочется покушать.можно попробовать в панировочных сухарях хорошего качества.