camcumgirls
Хрумка курочка з картоплею

Хрумка курочка з картоплею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Хрумка курочка з картоплею

  • курячі лапки: 6 шт.
  • майонез: 3-4 ст. ложки
  • часник: 5 зубчиків
  • перець, сіль, спеції за смаком
  • картопля: 1 кг
  • олія: 2-3 ст. ложки

Як приготувати Хрумка курочка з картоплею

Готуємо так:

  1. Курячі лапки помити, натерти сіллю, перцем, спеціями та змастити майонезм.
  2. Картоплю помити та порізати на пластинки товщиною 1 см (можна не чистити). Посолити, посипати спеціями.
  3. Змастити деко олією, викласти на нього курячі лапки та картоплю. Часник пропустити через прес та посипати картоплю і м’ясо.
  4. Поставити у духовку запікатися на 45-50 хв.
Автор рецепту: Слотова Зоя, м. Львів
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал