Грушево-імбирне варення

Грушево-імбирне варення

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Грушево-імбирне варення

  • груші: 1 кг
  • цукор: 1 кг
  • сік 1 лимона
  • імбир: 50 г.

Як приготувати Грушево-імбирне варення

Готуємо так:

  1. Груші вимити, видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками. Покласти в каструлю з товстим дном, додати сік лимона і цукор. Залишити на годину, що б фрукти дали сік.
  2. Поставити каструлю на невеликий вогонь і довести до кипіння. Варити 15-20 хвилин. Додати натертий імбир і продовжувати варити до прозорості груш –25-30 хвилин на середньому вогні. Розлити у стерилізовані баночки і закрити кришками.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал