Інгредієнти для приготування: Грушево-імбирне варення
- груші: 1 кг
- цукор: 1 кг
- сік 1 лимона
- імбир: 50 г.
Як приготувати Грушево-імбирне варення
Готуємо так:
- Груші вимити, видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками. Покласти в каструлю з товстим дном, додати сік лимона і цукор. Залишити на годину, що б фрукти дали сік.
- Поставити каструлю на невеликий вогонь і довести до кипіння. Варити 15-20 хвилин. Додати натертий імбир і продовжувати варити до прозорості груш –25-30 хвилин на середньому вогні. Розлити у стерилізовані баночки і закрити кришками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Варення з груші з маком
- Джем із кавуна
- Консервований кролик
- Мармелад зі слив, яблук і помідорів
- Сливово – абрикосове повидло