Грушевий лікер з мускатним горіхом

Грушевий лікер з мускатним горіхом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Грушевий лікер з мускатним горіхом

  • груші: 1 кг
  • спирт (розбавлений):
  • вода: 500 мл
  • цукор: 1 кг
  • мускатний горіх (подрібнений) на кінчику ножа.

Як приготувати Грушевий лікер з мускатним горіхом

Готуємо так:

  1. Груші ретельно вимити, видалити ніжки та серцевинки і подрібнити на дрібній тертці. Залити 2-ма  склянками спирту і склянкою води (250 г), витримати 7-8 днів.
  2. Протерти масу через сито. Приготувати сироп – змішати цукор, що лишився з водою (250 г). Отриману від протирання грушевої маси рідину змішати з сиропом. Додати залишок спирту, мускатний горіх. Профільтрувати і розлити в пляшки. Зберігати в прохолодному місці.

* Цей лікер має настоятися щонайменше 2 місяці

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал