Груші в листковому тісті

Груші в листковому тісті

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 7
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: Груші в листковому тісті

  • листкове бездріжджове тісто - 500 г (1 пачка),
  • груші - 7 шт.
  • Для сиропу:
  • вода - 4 склянки,
  • цукор - 1 склянка,
  • мед - 4 ст. ложки,
  • ванільний цукор - 1 ч. ложка,
  • кориця - 1 ч. ложка.

Як приготувати Груші в листковому тісті

  1. У каструлю влийте воду, всипте цукор, покладіть мед і корицю. Поставте на вогонь і закип’ятіть.

  2. Груші очистіть, хвостики залиште. Груші покладіть в киплячий сироп. Вогонь вменшіть.

  3. Варіть груші приблизно 30 хвилин, в залежності від сорту.

  4. Тісто розморозьте.

  5. Готові груші викладіть на тарілку і остудіть.

  6. Тісто розкатайте в довгий пласт і поріжте на тонкі смужки (1,5 см).

  7. Груші оберніть смужками тіста, починаючи від основи у напрямку до хвостику.

  8. Груші викладіть на деко, застелене пергаментним папером.

  9. Випікайте в попередньо нагрітій духовці 30 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал