Хрусткі кукурудзяні коржики

Хрусткі кукурудзяні коржики

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Хрусткі кукурудзяні коржики

  • заморожена кукурудза - 300 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • борошно - 100 г,
  • рослинна олія - 3 ст. ложки,
  • цибуля - 1 шт.,
  • зелена цибуля - 1 пучок,
  • часник - 2 зубці,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.
  • Філе ягняти: 300 г.

Як приготувати Хрусткі кукурудзяні коржики

  1. Розморозьте кукурудзу.

  2. Кукурудзу, цибуля, зелену цибуля і часник перемішайте в мисці.

  3. Додайте яйце і борошно, перемішайте. Приправте сіллю і перцем.

  4. У сковороді розігрійте олію.

  5. Викладіть в сковороду невелику кількість суміші. Зверху злегка притисніть ложкою.

  6. Обсмажте до золотистого кольору.

  7. Викладіть на паперовий рушник. Приправте сіллю і перцем за смаком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал