
Хрусткі кукурудзяні коржики
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Хрусткі кукурудзяні коржики
- заморожена кукурудза - 300 г,
- яйце - 1 шт.,
- борошно - 100 г,
- рослинна олія - 3 ст. ложки,
- цибуля - 1 шт.,
- зелена цибуля - 1 пучок,
- часник - 2 зубці,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
- Філе ягняти: 300 г.
Як приготувати Хрусткі кукурудзяні коржики
-
Розморозьте кукурудзу.
-
Кукурудзу, цибуля, зелену цибуля і часник перемішайте в мисці.
-
Додайте яйце і борошно, перемішайте. Приправте сіллю і перцем.
-
У сковороді розігрійте олію.
-
Викладіть в сковороду невелику кількість суміші. Зверху злегка притисніть ложкою.
-
Обсмажте до золотистого кольору.
-
Викладіть на паперовий рушник. Приправте сіллю і перцем за смаком.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Грибна ікра
-
Піта. Кулінарний рецепт
-
Ікра з запечених баклажанів
-
Йоркширський м’ясний паштет
-
Домашній твердий сир