camcumgirls
Хрусткий пиріг з гарбузом

Хрусткий пиріг з гарбузом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Хрусткий пиріг з гарбузом

  • листкове тісто - 130 г,
  • гарбуз - 50 г,
  • копчений бекон - 50 г,
  • чебрець і орегано за смаком,
  • вершкове масло для форми.

Як приготувати Хрусткий пиріг з гарбузом

  1. З гарбуза зріжте шкірку, очистіть від насіння. За допомогою овочечитски наріжте м’якоть гарбуза тонкими стрічками.
  2. Форму для випікання змастіть вершковим маслом і вистеліть тонко розкачаним тістом (близько 4 мм завтовшки). Проколіть тісто в декількох місцях виделкою.
  3. На тісто викладіть шар гарбузових стрічечок. Зверху – нарізаний бекон. Посипте орегано і чебрецем.
  4. Випікайте пиріг у розігрітій до 200 °С духовці протягом 25-30 хвилин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал