Грибна ікра з овочами

Грибна ікра з овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Грибна ікра з овочами

  • шампіньйон: 300 г.
  • морква: 400 г.
  • солоний огірок: 1 шт.
  • цибуля: 2 шт.
  • часник: 3 зубчики
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Грибна ікра з овочами

Готуємо так:

  1. Цибулю очистити і нарізати невеликими кубиками. Гриби помити і нарізати. Моркву очистити і нарізати кружальцями. Часник дрібно посікти.
  2. Моркву зварити до готовності, але щоб морква була не дуже м’якою, промити під холодною водою. Відкинути відварні овочі на сито. Налити в сковорідку олію і обсмажити цибулю і часник до рум’яного кольору. Додати гриби, готувати до випаровування рідини.
  3. Додати відварену моркву, дрібно порізаний солоний огірок, посолити, поперчити за смаком. Готувати близько хвилини, помішуючи. Остудити. Перекласти всі інгредієнти в блендер і подрібнити. Особливо добре смакує зі свіжим хлібом.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал