Грибна ікра

Грибна ікра

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Грибна ікра

  • гриби (лісові або шампіньйони) - 500 г,
  • цибуля (велика) - 1 шт.,
  • морква (велика) - 2 шт.,
  • помідори - 3 шт.,
  • кріп - 1 пучок,
  • олія - 0,5 склянки,
  • часник - кілька зубчиків,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Грибна ікра

  1. Гриби промийте, обшпарте окропом і дрібно наріжте.
  2. В чашу мультиварки налийте олію, викладіть гриби і обсмажте з відкритою кришкою протягом 10 хвилин, постійно помішуючи.
  3. Додайте до грибів подрібнену цибулю, терту на дрібній тертці моркву, перемішайте і обсмажуйте ще 5-7 хвилин.
  4. Додайте пропущені через м’ясорубку помідори, сіль, перець, пропущений через прес часник, дрібно нарізаний кріп.
  5. Готуйте в режимі “Тушкування” 45 хвилин.
  6. Гарячу ікру викладіть в стерилізовану банку і закатайте кришкою.

Грибна ікра – це чудова альтернатива зимовим салатам. Вона може слугувати доповненням до основних страв, використовуватися як начинка для пиріжків, її можна їсти, намазавши на хліб. Загалом, існує, як мінімум кілька причин, щоб приготувати на зиму кілька баночок смачної грибної ікри. Тим більше що мультиварка спростить та скоротить процес заготовки! 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Грибна ікра

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал