Грибна солянка

Грибна солянка

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Грибна солянка

  • капуста: 0,5 кг
  • квашена капуста: 0,5 кг
  • шампіньйони свіжі: 0,5 кг
  • сушені гриби: 30 г
  • цибуля: 2 шт.
  • морква: 2 шт.
  • помідори: 2-3 шт.
  • лавровий лист: 2-3 шт.
  • олія: 5 ст. ложок
  • петрушка, кріп, чорний мелений перець, сіль: за смаком

Як приготувати Грибна солянка

Готуємо так:

  1. Сушені гриби попередньо замочити в теплій воді (можна на ніч). Опісля залити їх двома літрами води (воду, в якій вимочувалися гриби, зливати не потрібно), поставити на маленький вогонь і варити 30-40 хвилин.
  2. Цибулю почистити, порізати півкільцями і спасерувати на олії до напівпрозорості. Свіжу капусту нашаткувати і разом з квашеною додати до цибулі. Перемішати, кілька хвилин потушкувати, залити грибним бульйоном так, щоб він покрив капусту.
  3. Помідори обшпарити окропом, почистити від шкірки, порізати на шматочки. Моркву почистити і потертити на тертці або порізати й разом з помідорами додати до капусти. Тушкувати на невеликому вогні до м’якості капусти. Мансардні вінка Roto Львів
  4. Печериці помити, порізати і додати в грибний бульйон. Туди ж викласти тушені овочі, лавровий листок, посолити і поперчити за смаком і варити ще 10-15 хвилин. Наприкінці приготування забрати з солянки лавровий лист і додати дрібно порізану зелень. 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал