
Грибна солянка
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
120 min
Інгредієнти для приготування: Грибна солянка
- капуста: 0,5 кг
- квашена капуста: 0,5 кг
- шампіньйони свіжі: 0,5 кг
- сушені гриби: 30 г
- цибуля: 2 шт.
- морква: 2 шт.
- помідори: 2-3 шт.
- лавровий лист: 2-3 шт.
- олія: 5 ст. ложок
- петрушка, кріп, чорний мелений перець, сіль: за смаком
Як приготувати Грибна солянка
Готуємо так:
- Сушені гриби попередньо замочити в теплій воді (можна на ніч). Опісля залити їх двома літрами води (воду, в якій вимочувалися гриби, зливати не потрібно), поставити на маленький вогонь і варити 30-40 хвилин.
- Цибулю почистити, порізати півкільцями і спасерувати на олії до напівпрозорості. Свіжу капусту нашаткувати і разом з квашеною додати до цибулі. Перемішати, кілька хвилин потушкувати, залити грибним бульйоном так, щоб він покрив капусту.
- Помідори обшпарити окропом, почистити від шкірки, порізати на шматочки. Моркву почистити і потертити на тертці або порізати й разом з помідорами додати до капусти. Тушкувати на невеликому вогні до м’якості капусти. Мансардні вінка Roto Львів
- Печериці помити, порізати і додати в грибний бульйон. Туди ж викласти тушені овочі, лавровий листок, посолити і поперчити за смаком і варити ще 10-15 хвилин. Наприкінці приготування забрати з солянки лавровий лист і додати дрібно порізану зелень.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Банани в шоколаді на паличці
-
Картопляне “морозиво” у вафельних ріжках
-
Буряк по-корейськи
-
Рубленый шницель
-
Перловий грибний суп