camcumgirls
Грибний паштет

Грибний паштет

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3

Грибний паштет можна приготувати з будь-яких свіжих грибів, в даному випадку використовуються підберезники. Закуска виходить дуже смачною і ароматною, її можна подавати на святковий стіл.

Інгредієнти для приготування: Грибний паштет

  • підберезники -1 кг,
  • цибуля -1 шт.,
  • морква -1 шт.,
  • оцет -2 ст. ложки,
  • соняшникова олія -75 мл,
  • сіль і чорний мелений перець -за смаком.

Як приготувати Грибний паштет

  1. Гриби почистіть, помийте, складіть у каструлю і залийте водою. Варіть 20 хвилин після закипання.
  2. Цибулю подрібніть, обсмажте в олії, потім додайте до неї терту моркву. Тушкуйте овочі на невеликому вогні близько 6 хвилин.
  3. З грибів злийте воду, збийте блендером. Приправте сіллю, перцем. Додайте до грибів засмажку, перемішайте.
  4. Розкладіть масу в стерилізовані банки, зверху налийте по ложці оцту.
  5. Прикрийте банки кришками і стерилізуйте в каструлі з водою протягом години. Потім закатайте банки і переверніть.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал