Грибний паштет можна приготувати з будь-яких свіжих грибів, в даному випадку використовуються підберезники. Закуска виходить дуже смачною і ароматною, її можна подавати на святковий стіл.
Інгредієнти для приготування: Грибний паштет
- підберезники -1 кг,
- цибуля -1 шт.,
- морква -1 шт.,
- оцет -2 ст. ложки,
- соняшникова олія -75 мл,
- сіль і чорний мелений перець -за смаком.
Як приготувати Грибний паштет
- Гриби почистіть, помийте, складіть у каструлю і залийте водою. Варіть 20 хвилин після закипання.
- Цибулю подрібніть, обсмажте в олії, потім додайте до неї терту моркву. Тушкуйте овочі на невеликому вогні близько 6 хвилин.
- З грибів злийте воду, збийте блендером. Приправте сіллю, перцем. Додайте до грибів засмажку, перемішайте.
- Розкладіть масу в стерилізовані банки, зверху налийте по ложці оцту.
- Прикрийте банки кришками і стерилізуйте в каструлі з водою протягом години. Потім закатайте банки і переверніть.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Закуска цибулеві колечка в клярі
-
Морквяна ікра
-
Рибні оладки
-
Салат “Рубінова сніжинка”
-
Млинцеві рулетики «Сюрприз на Масляницю»