Грибний салат з червоною квасолею

Грибний салат з червоною квасолею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Грибний салат з червоною квасолею

  • шампіньйони - 250 г,
  • червона квасоля у власному соку - 1 банка,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • перець пеперончино - 6-7 шт.,
  • гірчиця - 1 ст. ложка,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком,
  • зелень - кілька гілочок,
  • олія - для смаження,
  • майонез - за бажанням.

Як приготувати Грибний салат з червоною квасолею

  1. Гриби поріжте і обсмажте на олії. Вкінці трохи посоліть. Викладіть на серветку.

  2. Цибулю поріжте півкільцями або четвертинками, моркву натріть соломкою. На олії обсмажте цибулю з морквою. Викладіть на серветку.

  3. Поріжте перперончіно і зелень.

  4. Всі інгредієнти змішайте, додайте квасолю, гірчицю, посоліть, поперчіть і перемішайте. За бажанням заправте салат майонезом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Грибний салат з червоною квасолею

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал