Грибний салат з червоною квасолею
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Грибний салат з червоною квасолею
- шампіньйони - 250 г,
- червона квасоля у власному соку - 1 банка,
- цибуля - 1 шт.,
- морква - 1 шт.,
- перець пеперончино - 6-7 шт.,
- гірчиця - 1 ст. ложка,
- сіль, чорний мелений перець - за смаком,
- зелень - кілька гілочок,
- олія - для смаження,
- майонез - за бажанням.
Як приготувати Грибний салат з червоною квасолею
-
Гриби поріжте і обсмажте на олії. Вкінці трохи посоліть. Викладіть на серветку.
-
Цибулю поріжте півкільцями або четвертинками, моркву натріть соломкою. На олії обсмажте цибулю з морквою. Викладіть на серветку.
-
Поріжте перперончіно і зелень.
-
Всі інгредієнти змішайте, додайте квасолю, гірчицю, посоліть, поперчіть і перемішайте. За бажанням заправте салат майонезом.
Залишити відповідь до Паша Скасувати відповідь
Одна відповідь до Грибний салат з червоною квасолею
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
дуже не погано!!!