camcumgirls
Грибний суп з перловою крупою

Грибний суп з перловою крупою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Грибний суп з перловою крупою

  • печериці -300 г,
  • картопля -300 г,
  • перлова крупа -30 г,
  • цибуля -1 шт.,
  • вода -1 л,
  • олія -2 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Грибний суп з перловою крупою

  1. Перловку промийте і покладіть в киплячу воду, зменшіть вогонь і варіть близько 30 хвилин.
  2. Цибулю почистіть, наріжте чвертькільцями і обсмажте на олії.
  3. Гриби наріжте скибочками і додайте до цибулі. Обсмажте до випаровування рідини.
  4. Картоплю почистіть і наріжте кубиками, додайте в суп.
  5. Через 10 хвилин додайте в суп гриби з цибулею, посоліть і поперчіть за смаком. Варіть ще близько 10 хвилин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал